Καστρι Ευβοιασ : Bowsb4mf9sninm / Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια.

Καστρι Ευβοιασ : Bowsb4mf9sninm / Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια.. Ο πλατανιστός είναι ημιορεινός οικισμός του δήμου καρύστου της περιφερειακής ενότητας εύβοιας. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Ο πρόεδρος της κοινότητας γούβες ευβοίας, βαγγέλης τριανταφύλλου μιλώντας στην εκπομπή «mega. Καστρί ή γεραιστός ένας από τους τέσσερις οικισμούς που είναι κτισμένος στην ακτογραμμή του καφηρέα και ένας από τους έξι στην περιοχή που βρίσκονται σε παραθαλάσσιο μέρος.

Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Είναι μια παραλία η όποια γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια λόγω της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει.

Cvrykj0utzjhm
Cvrykj0utzjhm from media.enikos.gr
Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας.

Πυρκαγιά τώρα στην περιοχή καστρί στη νότια εύβοια!

Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Πυροσβεστικά από την ρουμανία φτάνουν στην εύβοια (πηγή: Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας. Ο πρόεδρος της κοινότητας γούβες ευβοίας, βαγγέλης τριανταφύλλου μιλώντας στην εκπομπή «mega. Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Νοτιοανατολικά της καρύστου και διαθέτει μικρό λιμάνι με μικρή τουριστική κίνηση. Έχει πληθυσμό 74 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής χαλκού από ανεμογεννήτριες στο καστρί ευβοίας. Με το όνομα καστρί αναφέρονται δύο οικισμοί της εύβοιας. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια.

Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. Η μπολοβίναινα ήταν από την αγία άννα μια ηρωική μορφή της ελληνικής επανάστασης στην εύβοια. Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί.

3enodoxeio Kastri Hotel Kastri
3enodoxeio Kastri Hotel Kastri from www.hotelkastri.gr
Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Καστρί αρκαδίας καστρί βοιωτίας καστρί γαύδου καστρί ευβοίας καστρί πλατανιστού ευβοίας καστρί ηρακλείου καστρί θεσπρωτίας καστρί βασιλοπούλου ιωαννίνων καστρί ευρυμενών. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Καστρί αρτεμισίου εύβοιας, οικισμός της βόρειας εύβοιας. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Καστρί καρύστου ευβοίας, οικισμός της νότιας εύβοιας.

«να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια.

Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Όλοι ευχόμαστε ο πόλεμος με τη φωτιά να κερδηθεί το συντομότερο. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Στις φλόγες έχει παραδοθεί το πευκί στην εύβοια. Μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί, βουλίκι και πευκί και συστήνουν στους πολίτες να κατευθυνθούν προς την ιστιαία ενώ τα χωριά γαλατσώνα. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Φυσικά αξιοθέατα στην βόρεια εύβοια. Το καστρί (γεραιστός) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της εύβοιας με πληθυσμό 37 κατοίκους, κατά την απογραφή του 2011. Και επίσης κινδυνεύουν το καστρί και οι γούβες. Οι φλόγες περικυκλώνουν χωριά, οικισμοί εκκενώνονται ενώ το λιμενικό είναι έτοιμο να συνδράμει σε ενδεχόμενο απεγκλωβισμού πολιτών με. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην βόρεια εύβοια, εκτός από χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους κατέκαψε και τον αρχαίο ελαιώνα των ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «νύμφη», ηλικίας 2.500. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. Την φωτιά στη νότια εύβοια βοηθούν οι ισχυροί άνεμοι. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Ρίψεις νερού στο μέτωπο της εύβοιας.

Er0ypopalrrwtm
Er0ypopalrrwtm from www.skai.gr
Η παραλία καστρί έχει πάρει το όνομα της από τον οικισμό καστρί. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Το τεράστιο πύρινο μέτωπο περνά αυτή τη στιγμή τεράστιες φλόγες κατακαίνε το δάσος στο καστρί με τους κατοίκους του οικισμού να. Στο λόφο καστρί ανατολικά από τη λίμνη δύστου, λίγο κάτω από τη μέση της εύβοιας, υπάρχει η ακρόπολη της αρχαίας δύστου. Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Έχει πληθυσμό 74 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Ισχυρές βροχές στη εύβοια με 90 χιλιοστά βροχής στη στενή.

Η μεγάλη φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και η μάχη άνιση. Εύβοια, ενώ μέσω του 112 δόθηκε εντολή εκκένωσης σε γούβες, αρτεμίσιο, καστρί μοναδική διέξοδος πλέον η θάλασσα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν καεί περισσότερα από 200 χιλιάδες στρέμματα στη βόρεια εύβοια. Ανεξέλεγκτο είναι το πύρινο μέτωπο στη βόρεια εύβοια. «να έλθουν όλα τα εναέρια μέσα τώρα στη βόρεια εύβοια. «έχουν καεί σπίτια σε δροσοπηγή. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική κοινότητα πλατανιστού του δήμου καρύστου. Ο γίγαντας beriev επιχειρεί ασταμάτητα. Η βόρεια εύβοια δοκιμάζεται για πέμπτη ημέρα από τις φωτιές. Την ίδια ώρα, η κατάσταση στην εύβοια είναι δραματική, με τις γιγαντιαίες πυρκαγιές να καταπίνουν χιλιάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών. Ρίψεις νερού στο μέτωπο της εύβοιας. Οι ίδιοι δράστες είχαν αφαιρέσει προ δεκαημέρου χαλκό από δύο ανεμογεννήτριες στην. Δύσκολη ήταν η νύχτα στην εύβοια, με την φωτιά να συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama